25 september 2024

Maak kennis met onze nieuwe beleidsmedewerker Goele

Sinds kort is er bij Het Balanske een nieuwe functie. Goele Vanpee zal als beleidsmedewerker onder meer het nieuwe project van Diest uitstippelen.

Begin september mochten we kennismaken met Goele. Als kinesiste actief bij verschillende afdelingen van UZ Leuven wilde ze graag een compleet andere weg inslaan. Haar nieuwe uitdaging vond ze bij Het Balanske. Ze heeft de eerste weken al flink haar tanden moeten zetten om onze werking te leren kennen. “Mijn eerste prioriteit wordt het woonproject in Diest, waar veertien personen met een beperking zelfstandig begeleid kunnen wonen", licht Goele toe. "Vanaf 1 oktober starten de eerste werken. Dit najaar en het voorjaar van 2025 zullen voorbijgangers het gebouw zien optrekken. We verwachten dat de bewoners er kunnen intrekken in het voorjaar van 2026. Dan zal ook de koffiebar openen die op het gelijkvloers haar plaats krijgt. De uitbating gebeurt o.m. door enkele bewoners van het woonproject.”

Financieel handhaven

Niet alledaags, maar net des te meer een uitdaging. “Ik kijk uit naar de meerwaarde die ik kan betekenen voor de organisatie. Ik ben ervan overtuigd om samen met de directie, het bestuur en de collega’s nog mooie projecten te kunnen uitbouwen. Ik doe mijn uiterste best om alles zo financieel efficiënt mogelijk te benaderen. Dat is meteen ook het voornaamste aspect binnen mijn job”, vat Goele samen.

Broodjes bakken
In haar vrije tijd doet ze een mix van leuke activiteiten: “Ik probeer te sporten door te crossfitten en lopen. Daarnaast vind je me vaak terug in de tuin of ga ik op uitstap met mijn gezin. Ook maak ik er mijn werk van om regelmatig een eigen broodje te bakken. Een zelfgebakken broodje smaakt nog meer.”

Welkom Goele en veel succes met deze boeiende uitdaging!